Het perfecte aanbod voor consument én tuincentrumeigenaar

ALTIJD FRISSE PLANTEN

De consument krijgt altijd verse, frisse planten. U een lang verkoopseizoen met hoge doorloopsnelheid. Wij leveren constant een wisselend aanbod aan planten, van februari tot ver in oktober. Zo werkt het Hello Garden concept!

50% MEER MET P11

Vroeger was de 9 cm potmaat gangbaar. Griffioen heeft van de vierkante P11 van 1,4 liter de standaard gemaakt: 50% groter en weerbaarder dan P9. Met 50% minder risico door de helft minder planten op tafel.

HOGER RENDEMENT

De plantkwaliteit en -grootte verantwoorden een hogere waarde en dus marge. Minder uitval en hoge omloopsnelheid verhogen mede het rendement.

THEMA’S

Er zijn diverse kleur- en gebruiksthema’s. Via modules van 7 tot 19 tafels is er voor ieder tuincentrumformaat een passende presentatie met optimale omloopsnelheid. Wij adviseren u graag!

SPECIAAL VOOR U: LEVERSTADIA

Ons bestelsysteem biedt alleen de planten aan voor de door u gehanteerde thema’s. Binnen de webshop kunt u filteren op leverstadia als ‘ontluikend’, ‘frisgroen’ (nog klein of potvol) en ‘knop/bloem’.

VERANTWOORD GEKWEEKT

Griffioen Wassenaar is in bezit van de certificaten MPS-GAP, On the way to PlanetProof en Groenkeur Boomkwekerij-producten. Alsmede het NL Greenlabel duurzaamheids-paspoort, score A.

BIODIVERSITEIT

Vaste planten zijn aanjagers van de biodiversiteit. Mede daarom werken de Bijenstichting, Nederland Zoemt en de Vlinderstichting samen met Griffioen. Ook voor het sortiment vaste planten.

TUINCENTRUM ERVARING

Griffioen weet hoe het ‘bij u’ werkt dankzij een tuincentrum-oorsprong. Samen met u beperken we onderhouds-kosten en overschotten. We werken toe naar een nog frisser product en presentatie.

RECYCLING

Jaarlijks brengt Griffioen miljoenen plastic potten in roulatie, gemaakt van gerecyclede yoghurtbekers en ander consumentenafval. De trays zijn van polystyreen, afkomstig uit koelkasten. Voor de trays biedt Griffioen een retourregeling aan.

BEWEZEN DE BESTE

Het merendeel van de Nederlandse en Belgische tuincentra kiest voor het Hello Garden vaste planten concept van Griffioen, al tientallen jaren. Succes verzekerd!

Is uw interesse gewekt? Maakt u straks ook uw klanten blij met Hello Garden vaste planten?

Graag komen wij langs om u vrijblijvend voor te rekenen wat Hello Garden voor u en uw rendement kan betekenen.

Griffioens vaste planten: groot assortiment gedurende lang seizoen