Het perfecte aanbod voor consument én tuincentrumeigenaar

ALTIJD FRISSE PLANTEN

De consument krijgt altijd verse, frisse planten. U een lang verkoopseizoen met hoge doorloopsnelheid. Wij leveren constant een wisselend aanbod aan planten, van februari tot ver in oktober. Zo werkt het Hello Garden concept!

50% MEER MET P11

Vroeger was de 9 cm potmaat gangbaar. Griffioen heeft van de vierkante P11 van 1,4 liter de standaard gemaakt: 50% groter en weerbaarder dan P9. Met 50% minder risico door de helft minder planten op tafel.

blauwe pot: basis sortiment

SPECIAAL VOOR U: LEVERSTADIA

Ons bestelsysteem biedt alleen de planten aan voor de door u gehanteerde thema’s. Binnen de webshop kunt u filteren op leverstadia als ‘ontluikend’, ‘frisgroen’ (nog klein of potvol) en ‘knop/bloem’.

HOGER RENDEMENT

De plantkwaliteit en -grootte verantwoorden een hogere waarde en dus marge. Minder uitval en hoge omloopsnelheid verhogen mede het rendement.

zilverkleurige pot: bijzondere soorten

THEMA’S

Er zijn diverse kleur- en gebruiksthema’s. Via modules van 7 tot 19 tafels is er voor ieder tuincentrumformaat een passende presentatie met optimale omloopsnelheid. Wij adviseren u graag!

Meer info over de thema’s.

VERANTWOORD GEKWEEKT

Griffioen Wassenaar is in bezit van de certificaten MPS-GAP (kwalificatie A), On the way to PlanetProof en Groenkeur Boomkwekerij producten. Alsmede het NL Greenlabel duurzaamheidspaspoort, score A.

taupekleurige pot: wild en inheems

GRIFFIOEN MESTSTOF

Griffioen Wassenaar verkoopt ook speciale vasteplanten meststof (complete pakketten inclusief rek en banner) voor directe verkoop bij de Hello Garden tafels. De verkochte emmertjes zijn handige consumentenverpakkingen met 600 gram mest voor 10 m² border.

Lees meer in de flyer

RECYCLING

Jaarlijks brengt Griffioen miljoenen plastic potten in roulatie, gemaakt van gerecyclede yoghurtbekers en ander consumentenafval. De trays zijn van polystyreen, afkomstig uit koelkasten.

Voor de trays biedt Griffioen een retourregeling aan.

TUINCENTRUM ERVARING

Het merendeel van de Nederlandse en Belgische tuincentra kiest voor het Hello Garden vaste planten concept van Griffioen, al tientallen jaren. Succes verzekerd!

Interesse? Neem vrijblijvend contact op.

BEWEZEN DE BESTE

Griffioen weet hoe het ‘bij u’ werkt dankzij een tuincentrumoorsprong. Samen met u beperken we onderhoudskosten en overschotten. We werken toe naar een nog frisser product en presentatie.

groene pot: natuurlijke kruiden

Is uw interesse gewekt? Maakt u straks ook uw klanten blij met Hello Garden vaste planten?

Graag komen wij langs om u vrijblijvend voor te rekenen wat Hello Garden voor u en uw rendement kan betekenen.

Griffioens vaste planten: groot assortiment gedurende lang seizoen